Etiket Sonuçları: yolculuk

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni Zuhal Uysal koordinesinde Yazarıyla Konuşanlar Kitap Kulübü ve yayınevleri ile kurulan iletişim sonucunda okulumuza gönderilen 320 nitelikli çocuk kitabı okulumuz kütüphane raflarında ögrenci ve okurlarını bekliyor...

Okumak güzelleşmektir.

Öğrencilerimizden Kültür ve Miras Sergisi

5. sınıf ve 6. Sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler dersi “Kültür ve Miras” ünitesi kapsamında öğrendikleri bilgilerle hazırladıkları ürünler okulumuzun giriş katı koridorunda sergiledi.

“Anadolu ve Mezopotamya Uygarlıklarını Öğreniyorum” Sergisi

5. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler dersi “Kültür ve Miras” ünitesi kapsamında “Anadolu ve Mezopotamya Uygarlıklarını Öğreniyorum” konusu ile ilgili çeşitli ürünler hazırladılar. Öğrencilerimizin hazırladıkları bu ürünler “Uygarlıklar: Mezopotamya ve Anadolu” teması ile okulumuzun giriş katında sergilendi.

“Türklerin Orta Asya’dan Anadolu’ya Uzanan Tarihi ” Sergisi

6. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler dersinde “Kültür ve Miras” ünitesinin “İlk Türk Devletleri” konusu ile ilgili, Türklerin yaşamına ait eşyaları inceleyerek, kendi tasarladıkları malzemeler ile çeşitli ürünler oluşturdular. Öğrencilerimizin hazırladıkları bu ürünleri “Türklerin Orta Asya’dan Anadolu’ya Uzanan Tarihi” başlığı ile sergilendi.