Saygıdeğer Velimiz;

2023/2024 öğretim yılı ikinci dönem veli  toplantıları  aşağıda çizelgede belirtilen tarih, saat ve  içerik doğrultusunda yapılacaktır. Toplantının bir bütünlük halinde ve düzenli bir şekilde yürümesi için lütfen  başlama saatinden 5 dakika önce toplantı alanında olalım. Bütün velilerimizin toplantıya iştirak etmelerini diler, saygılar sunarız.

EŞREF BİTLİS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Sevgili öğrenciler ve veliler,

Millî Eğitim Bakanlığı, başvuruları 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak ve 21 Nisan 2024'te gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Sıkça Sorulan Soruların cevaplarını hazırladı.

İçerikte sınav öncesi, anı ve sonrasına ilişkin öncelikli merak edilen yirmi sorunun yanıtına yer verildi.

Yanıtlarda, aile ve öğrencilere yönelik hazırlanan içerik kapsamına göre başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağı, sınavın nasıl gerçekleştirileceği ve istenilen belgelerin neler olacağı gibi çeşitli başlıklar detaylıca anlatıldı.

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Sıkça Sorulan Soruların yanıtlarına ulaşmak için tıklayınız.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sınavı Kılavuzu için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sınavı konu ve kazanımları için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Sevgili Öğrenciler,

Okulumuzda Spor Kulübü 14-29 Aralık 2023 tarihleri arasında masa tenisi turnuvası düzenleyecektir. Turnuvaya katılmak için başvuru formunu doldurmanız ve aşağıda belirtilen belgeleri Spor kulübü temsilcisi Emir Gayretli’ye(6-G) teslim etmeniz gerekmektedir.

Hatice Demirbaş Ankıtcı

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni

Spor Kulübü Danışman Öğretmeni

Turnuva Yönergesi için tıklayınız.

Turnuva Öncesi Teslim Edilecek Belgeler

VELİ İZİN BELGESİ EK 1

SOSYAL MEDYA İZİN BELGESİ(AÇIK RIZA ONAYI )(EK-2)

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğine göre;

1.Öğrencilerden beklenen davranışlar için tıklayınız

2.Öğrencilerin Olumsuz Davranışları Ve Uygulanacak Yaptırımlar için tıklayınız

3.Okul Öncesi Eğitim Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği için tıklayınız.

4.Okul Öncesi Eğitim Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik için tıklayınız.

EŞREF BİTLİS ORTAOKULU

2023-2024 EĞİTİM –ÖĞRETİM YILI

1.      DÖNEM 1. ORTAK YAZILI SINAV SINIF DÜZEYİNDE

SEÇİLEN SENARYOLAR

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında yapılacak birinci dönem birinci ortak sınavların sınıf düzeyinde kullanılacak senaryoları zümre öğretmenleri tarafından aşağıda verilen tablodaki gibi belirlenmiştir.

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Öğretmeni Hayriye NAGAÇ, Değerler Eğitimi Kulübü etkinlikleri kapsamında "yaparak yaşayarak yaşam boyu öğrenme, emeğe saygı, nezaket ve edep değerlerinin önemi ve çevreye duyarlılık" farkındalığı  olarak 6F sınıfı öğrencileri ile 17 Ekim 2023 Salı günü Millet Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

Ekm

13.10.2023 Cuma günü saat 10.30 -13.30 arası Millet kütüphanesine okulumuz 6/C  sınıfı ile Sosyal Bilgiler dersi 1.ünitede işlemiş olduğumuz Haklarımız sorumluluklarımız ve özgürlüklerimiz konusu doğrultusunda öğrendiklerimizi uygulamak ve hayata geçirmek amacıyla  bir eğitim gezisi yaptık. Eğitim görmenin kütüphanelerimizden faydalanmanın bir hak olduğu bu haktan yararlanırken nerde nasıl davranmamız gerektiğini bilmenin sorumluluğumuz olduğu aynı zamanda yolculuk yapmanın bir özgürlük ancak yolculuk boyunca başkalarını rahatsız etmeninde özgürlüklerin sonsuz sınırsız olmadığını kavramalarına yardımcı olduğunu düşünüyorum. Böylece 1.ünite etkinliğimizi tamamlamış bulunmaktayız.

16.10.2023 Pazartesi günü saat 09.20-13.40 arası 6/B sınıfı ile beraber İşbankası müzesi ve Pul müzesini gerçekleştirdik. Bu etkinlikler ile Cumhuriyet postası etkinliğimizi tamamlamış bulunmaktayız.

Sosyal Bilgiler öğretmeni

Birsu DİKMEN

VELİ BÜLTENİ-1

Tem

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Ankara İli Güreş Müsabakalarında 7/E Sınıfı Öğrencimiz Hasan Kadıoğlu Ankara 1.si Oldu. Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.