Eşref Bitlis Ortaokulu

.
BİRLİK MAH. 435 CAD. NO 26 ÇANKAYA / ANKARA
Vizyon
Çalışkan, genç, nitelikli eğitim kadrosu ile eğitim öğretim hizmetlerini, çağın gerektirdiği şekilde yürüten, sürekli gelişen, nitelikli yenilikçi, saygın ve lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Eğitim kalitesini mümkün olan en üst seviyeye çıkararak, araştırmayı, sorgulamayı, kendisine ilke edinmiş, geleceğin dünyasına şekil verecek, milli manevi değerlere bağlı, hoşgörülü, çalışkan, üretken, ufku geniş liderler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Ulaşım
KIZILAY´DAN KALKAN 408 NO´LU OTOBÜS OKULUMUZUN TAM ÖNÜNDEN 413 NO´LU OTOBÜSLERSE OKULUMUZUN 1 SOKAK AŞAĞISINDAN GEÇMEKTEDİR.
VAR
BİRLİK MAHALLESİ 435 Cadde NO: 26 ÇANKAYA/ANKARA
İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 6 km.
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZDA 2015 YILINDAN İTİBAREN HER YIL TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
OKULUMUZDA: -HER ÖĞRENCİNİN BİR FİDANI OLSUN -HER ÇOCUK OYUN SEVER -ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ UNUTMADIK -TÜBİTAK 4006 -EMPATİ KUR PAYLAŞIMCI OL(KARDEŞ OKUL PROJESİ) YÜRÜTÜLMEKTEDİR.