ÇOCUK OKUR, BÜYÜK DÜŞÜNÜR"

Değerli Veliler, sevgili öğrenciler;

Cocukların duyarlı, düşünen bireyler olarak yetişmesinin  alt yapısını  yüreği ve belleği  nitelikli donatarak saglayabiliriz.Bunun yöntemi  sanatsal, bilimsel, yaratıcı uyaranları  olan  hikaye,şiir, masal,roman kitaplarını okumaktır. Bu  hedefe bağlı olarak hem yetişkinler , hem de öğrencilerimizi, üç öğün  birlikte yemek yedikleri gibi, buna bir öğün  daha ekleyip günlük ortalama otuz dakika,  akşam uygun bir saatte, DÖRDÜNCÜ ÖĞÜN  yani  okuma öğünü yapmalarını diliyor, öneriyor,bekliyoruz. Çocuklarıin nitelikli kitaplarla tanışması için de Ankara üniversitesi Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Uygulama Merkezinin bilimsel, sanatsal süzgeçten geçirerek hazırladığı, anasinifindan liseye  kadar öğrenciye hitap eden kitap listelerini öneri amaçlı  bilginize sunuyoruz. Öğrencilerimizle her gün  DÖRDÜNCÜ ÖĞÜN yapmanızı içtenlikle diliyoruz. " "ÇOCUK okur,  BÜYÜK düşünür. Esen kalın.

Yayın: 22.09.2023 - Güncelleme: 22.09.2023 22:47 - Görüntülenme: 346

Etiketler :