Ekm

2023-2024 öğretim yılı Eşref Bitlis Ortaokulu 8. sınıf birinci dönem veli-öğretmen toplantısı 07 Ekim 2023 Cumartesi günü belirtilen program doğrultusunda yapıldı. Toplantıda 8. Sınıf öğrencilerle yapılan eğitimsel, bilimsel çalışmalar ve Liselere Giriş Sınavı(LGS) hakkında detaylı bilgiler verildi.Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 öğretim yılı Eşref Bitlis Ortaokulu 5. sınıf birinci dönem veli-öğretmen toplantısı 23 Eylül 2023 Cumartesi günü belirtilen program doğrultusunda yapıldı. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Değerli Veliler, sevgili öğrenciler;

Çocukların duyarlı, düşünen bireyler olarak yetişmesinin alt yapısını yüreği ve belleği  nitelikli donatarak sağlayabiliriz. Bunun yöntemi sanatsal, bilimsel, yaratıcı uyaranları olan  hikaye, şiir, masal, roman kitaplarını okumaktır.

5. Sınıf öğrencilerimizin birinci dönem okuyacağı kitapların görseli ve isimleri aşağıdadır.

. " "ÇOCUK okur,  BÜYÜK düşünür. Esen kalın.

Eyl

“İlköğretim Haftasını” okulumuzun  bahçesinde çeşitli etkinliklerle kutladık.   Yeni eğitim - öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmelerimize ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

Eğitim öğretim yılına okulumuzdaki fiziki düzenlemelerin bir bölümünü tamamlayarak başlıyoruz. Yeni öğretim yılının eğitsel düşünen, sanatsal yaklaşan  bir anlayışla  huzur içinde tamamlanmasını dileriz

Eyl

5. sınıf öğrencilerimizin okula uyum süreçlerini kolaylaştırmak, onları bu süreçte sosyal ve duygusal olarak desteklemek, sürece veli, öğretmen ve yöneticileri de dâhil etmek amacıyla okulumuzda uyum etkinlikleri yapıldı.

Eyl

Yeni öğretim yılı başlangıcının öncesinde sizlerle 08.09.2023 Cuma günü saat 10. 30'da okul bahçesinde buluşup ardından sınıflarda sınıf öğretmenleriyle ve sınıf arkadaşlarıyla tanışma etkinliği planladık. Etkinliğe hepinizin, belirlediğimiz saatte katılımını bekliyoruz. Ayrıca etkinlik sonrası öğrencilerin ders kitapları kendilerine/velilerine verilecektir.(Bunun için taşıma amaçlı poşet veya çanta getiriniz lütfen) Hepinize esenlik içinde geçireceğiniz bir öğretim yılı dileriz.Selamlar...

Eyl

Teknofest alanını ziyaret etmek için gerekli öğrenci izinlerini alan matematik öğretmenimiz Alime Şeyda Uluyol’a,  müdür yardımcımız Hatice Tülay Çentik’e, destek olan velilerimize ve okul servisimiz Ayhan Veziroğlu’na teşekkür ederiz.

5. SINIFA MERHABA